Kurz maso


Nevíte si rady , jak upravit hovězí steak způsobem medium, aby byl křehký během pár minut?

Láká vás dokonale připravit vepřovou panenku a nebo snad ohromit přátelé na domácím večírku kuřecím masem upraveným netradičním způsobem? Pak je tento kurz přesně pro vás..

  • Hovězí Maso
  • Roastbeef a jeho příprava
  • Steaky nejen ze svíčkové které Vám ocení i gurmáni
  • Vepřová panenka a pečeně
  • Pokrmy moderní gastronomie
  • Kuřecí Maso
  • Rolády na italský způsob
  • Způsoby zdobení



Cena za lekci 2 900,- Kč Ihned zakoupit

s1s2s3s4s5s6s7s8s9s10s11s12s13s14s15blank

 


 

Škola vaření vznikla a funguje za podpory našich partnerů:

Whirpool - partner serveru Kurzy vaření Hanák - partner serveru Kurzy vaření Technistone - partner serveru Kurzy vaření Roto - partner serveru Kurzy vaření