Kurz maso


Nevíte si rady , jak upravit hovězí steak způsobem medium, aby byl křehký během pár minut?

Láká vás dokonale připravit vepřovou panenku a nebo snad ohromit přátelé na domácím večírku kuřecím masem upraveným netradičním způsobem? Pak je tento kurz přesně pro vás..

    1) Italský taráčeks capari a petrželkou zdobený lanýžovým aioli, podávaný na morkové kosti, zdobený lístky řeřichy a parmezánovými chipsy

    2) Konfitovaný libový vepřový bok s chilli, hoisin a pomeranči, podávaný s wasabi kaší a salátkem s fermentované ředkve

    3) Hovězí argentinský Flank steak připravovaný na způsob Pastrami podávaný s máslovou brioškou, zelným cornichons salátkem a kaparovou majonézou

    4) Steak z pravé svíčkové, podávaný s hráškovým pyré s limetovými listy, chilli demi-glace, konfitovanými cherry brambůrky a glazovanou mrkví



Cena za lekci 3 500,- Kč Ihned zakoupit

s1s2s3s4s5s6s7s8s9s10s11s12s13s14s15blank

 


 

Škola vaření vznikla a funguje za podpory našich partnerů:

Whirpool - partner serveru Kurzy vaření Hanák - partner serveru Kurzy vaření Technistone - partner serveru Kurzy vaření Roto - partner serveru Kurzy vaření