Kurz maso


Nevíte si rady , jak upravit hovězí steak způsobem medium, aby byl křehký během pár minut?

Láká vás dokonale připravit vepřovou panenku a nebo snad ohromit přátelé na domácím večírku kuřecím masem upraveným netradičním způsobem? Pak je tento kurz přesně pro vás..

  • Grilovaná telecí veverka marinovaná v soli a cukru, podávaná na variaci salátů s rukolou, mangem a citrusovým dresinkem
  • Trhaný libový vepřový bok BBQ v americkém toustovém chlebu s chedarem, jalapeňos a limetkovou majonézou
  • Ochutnávka australského hovězího Top Blade steaku zdobený dipem z pečených paprik
  • Ochutnávka hovězího steaku z japonského plemene Wagyu připravovaného na 54 stupňů, podávaný s omáčkou demi-glace s portským vínem a marinovaným zeleným pepřem.
  • Steak z pravé svíčkové marinovaný v kávě a chilli, podávaný s batátovým pyré, chilli čokoládovým demi-glace a salátkem z čekankou a pomeranči



Cena za lekci 2 900,- Kč Ihned zakoupit

s1s2s3s4s5s6s7s8s9s10s11s12s13s14s15blank

 


 

Škola vaření vznikla a funguje za podpory našich partnerů:

Whirpool - partner serveru Kurzy vaření Hanák - partner serveru Kurzy vaření Technistone - partner serveru Kurzy vaření Roto - partner serveru Kurzy vaření